PerfectPro lanceert de eerste radio met radio-koppelingsfunctie

De ingenieurs van PerfectPro zijn erin geslaagd de eerste werkradio te maken die in staat is om radio in stereo af te spelen in combinatie met een vergelijkbare werkradio. De techniek is ontwikkeld door PerfectPro en moet niet worden verward met “stereo pairing”, dat is gebaseerd op de “TWS”-techniek die verbinding maakt met luidsprekers om Bluetooth af te spelen.

Het eerste model dat is uitgerust met deze revolutionaire technologie is de “Worktube”. In de toekomst zullen andere modellen worden onderzocht. Eén werkbuis kan in de ruimte worden geplaatst waar het DAB+-signaal het beste is, terwijl de tweede werkbuis ergens anders kan worden geplaatst. Verbonden, de Worktubes Radio speelt in echte stereo, d.w.z. H. de ene luidspreker bevindt zich aan de linkerkant (oor) en de andere luidspreker bevindt zich aan de rechterkant (oor).

Hoewel Worktube een radio met één luidspreker is, levert hij in feite de best mogelijke radio in stereo wanneer hij is aangesloten op een andere Worktube.

06_PerfectPro_Slider_HeroUSP_DAB-MATE

Alle radio's

Small

Medium

Large

Extra large