PERFECTPRO SPONSORS RUGBY CLUB

PerfectPro sponsort de “Houtsche Rugby Club“. We doen dit omdat we vinden dat rugby een mooi en eerlijk spel is. Ook zien we parallellen met de PerfectPro radio’s. Deze zijn ook bestand tegen stoten, modder en stof. Het uiteindelijke doel is dat elke sportclub een PerfectPro RockHart heeft. Het is niet alleen de grootste bouwplaatsradio ter wereld, hij werkt ook prima op sportvelden!

“April 2016: Sommige vaders kwamen op het idee om met hun kinderen rugby te spelen in een park in Haarlem. Wat begon als een soort grap: “We gaan onze eigen rugbyclub beginnen” is na twee jaar waarheid geworden. De Houtsche RFC is een feit! En oh wat zijn we trots.”

De Houtsche RFC is de rugbyclub in de regio Haarlem-Süd, Heemstede. De club is voor kinderen van 4-16 jaar. Wij zijn een club waar kinderen de rugbysport leren kennen en ervan genieten & Leer respectvol rugby spelen. We hebben nu meer dan 150 jongens en meisjes die lid zijn.

Iedereen is welkom en kan meerdere keren gratis spelen om het spel te leren kennen. Plezier en goede beweging staan ​​op de voorgrond. Wij zijn een vereniging die op vrijwillige basis door ouders wordt gerund. Plezier en samenzijn zijn ook belangrijk voor ons.

De naam is ontstaan ​​doordat we trainingen zijn gaan geven in de Haarlemmerhout, het oudste stadsbos van Nederland. De Hout staat bekend om zijn herten, vandaar een machtig hert als symbool in het wapen. De kleur groen verwijst ook naar het park.

All radio's

Small

Medium

Large

Extra large

[/wpml-string]' ); ?>